Életem versei

Az irományok mind a saját szerzeményeim: gondolataim, emlékeim, álmaim, vágyaim, érzéseim szavakba öntve.

Friss topikok

Címkék

álom (7) boldogság (8) cél (1) csoda (1) csók (3) döbbenet (1) egyperces (3) fájdalom (6) felejtés (1) félelem (2) gondolat (1) hit (1) iskola (4) magyar (1) matek (1) mosoly (3) nyár (3) perc (1) remény (2) sajnálom (1) sírás (2) szakítás (5) szeretet (4) szeretlek (13) szomorú (4) tavasz (1) virág (1) Címkefelhő

HTML

Új hely...

Singapur 2014.05.08. 13:49

új lehetőségek. Mivel nem szerettem volna, ha elveszik a blogom, a verseim, és egyéb póbálkozásaim, ezért átköltöztem. Persze, most meggondolom, hány, és melyik blogomat vigyem tovább. Túl sokat vállaltam. Persze az iskolás évek alatt az embernek erre még elég sok ideje marad. Most már egyre kevésbé. De nem adom fel. Amit megtartok, azokat szeretném, ha többet tudnám frissíteni....Majd kiderül. Még szokom ezt az új környezetet. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://myworks.blog.hu/api/trackback/id/tr586135271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása